KEBABHUIS ZUILEN UTRECHT

KEBABHUIS ZUILEN UTRECHT Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 587 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebabhuis Zuilen Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:37 Snelle bezorging en de kapsalons waren overheerlijk. Wij hebben ervan genoten.
21 mei 2022 om 17:47 Goed eten en lekker snel bezorgd
21 mei 2022 om 9:20 We bestelden best laat maar het eten was boven verwachting. Het broodje was fantastisch. Heerlijk vers en uitstekend van smaak. Was ook goed gevuld. Bezorging was ook prima. Dikke 10 wij gaan hier vaker bestellen
21 mei 2022 om 8:50 Bestelling was er sneller dan verwacht en het eten was lekker. Aanrader: durum lam
9 mei 2022 om 14:50 Altijd vriendelijke en snelle bezorging. Doner altijd goed. Patat voor de 2de keer veel te lang gebakken. Was donkerbruin en hebben we weg moeten gooien.
8 mei 2022 om 22:52 Eten had, naar mijn smaak, te veel en te fijngesneden vlees waardoor het wat papperig was en iets te gekruid. Suggestie: wat meer en gevarieerde salade en wat grover gesneden stukjes vlees. Erg aardige bezorger en snelle levering.
7 mei 2022 om 11:00 Lekker eten vrolijke bezorger
7 mei 2022 om 3:06 Kapsalon was koud
6 mei 2022 om 14:09 Heerlijk pizzeria lekker warm op tijd bezorgd
1 mei 2022 om 20:56 Eten was goed en juiste temperatuur. Bezorging was snel en heel vriendelijk!
28 apr 2022 om 21:47 Bestellen op Koningsdag is natuurlijk vragen om problemen, maar het zou schelen als je goed op de hoogte gehouden werd. Het eten was op zich prima, maar loonde het lange wachten niet.